Een ongeluk zit in een klein hoekje! Als uw toestel schade heeft of als uw smartphone niet meer naar behoren werkt dan is dit uiteraard erg vervelend. gsmXLshop kan in de meeste gevallen uw toestel weer compleet herstellen, uiteraard tegen zeer concurrerende prijzen!

Heeft u uw smartphone thuis laten vallen, of is deze in uw woning beschadigd geraakt, dan bestaat er een grote kans dat uw inboedelverzekering de schade aan uw smartphone volledig vergoed. Als u twijfelt, neem dan altijd even contact op met uw verzekeraar zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Schaderapport op laten stellen

Heeft u een schaderapport nodig voor uw inboedelverzekering? Ook dan helpen wij u graag! U kunt in onze winkel in Hellevoetsluis tegen een kleine vergoeding terecht om een offerte op te laten stellen voor uw verzekering, deze dient u dan in bij uw verzekeringsmaatschappij waarna deze de reparatie meestal volledig vergoed.

Is het toestel onherstelbaar beschadigd, dan bestaat er alsnog een kans dat wij uw toestel kunnen overnemen waar u een vergoeding voor ontvangt. Als u vragen heeft of u wilt graag weten wat uw toestel nog waard is, kom dan eens langs in onze smartphone en tablet reparatieshop in Hellevoetsluis.

Gratis reparatie via uw inboedelverzekering